Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

Camper waterpas zetten

Wanneer je aankomt op de plaats van de bestemming is de ondergrond vaak niet helemaal stabiel. Een wiebelende camper zorgt dan ook voor frustraties. Zorg er eerst voor dat de camper waterpas staat. Soms is een paar centimeter al genoeg. Bovendien is mooi waterpas staan belangrijk om een goede werking van de koelkast te garanderen. Bovendien slaap je beter, geraakt je evenwichtsorgaan niet in de war en kan de waterafvoer optimaal doorlopen.

Gebruik voor het horizontaal opstellen van de camper de wielkeggen. Een waterpas is een handig hulpmiddel om de motorhome vlak te plaatsen. De vloer is meestal de beste plek om je waterpas te plaatsen. De camper zet je in de breedte en de lengte waterpas. Je kan als waterpas ook een app gebruiken op je smartphone of tablet. Android heeft de app ‘camper leveler‘. Deze app toont de hoeveelheid centimeters die elk wiel moet stijgen om de camper waterpas te zetten, rekening houdend met de wielbasis en de wielbreedte. Voor je iPhone kun je de app ‘Camperset‘ gebruiken, maar deze is helaas niet gratis. Op iPhone zit standaard een waterpas. Leg je telefoon op tafel, open de app, swipe naar links en kijk of je camper rechtstaat.

Stabiliseer de camper met de uitdraaibare steunpoten (indien aanwezig). Hierdoor schudt de camper niet bij veel wind of wanneer een passagier vaak in- en uitstapt. De steunpoten worden achteraan de camper onder het chassis of verlengde hulpchassis geplaatst.

Let op: Gebruik je de steunpoten, hang dan iets aan het stuur om jezelf er aan te herinneren de steunpoten te verwijderen!

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×