Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Faq -

Meest gestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Op onze website kun je zien of de betreffende camper nog beschikbaar is. Je kunt dan een reservering maken. Wil je liever via persoonlijk contact reserveren dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ons dan bellen, een bericht sturen via het contactformulier of Whatsapp.
Ja, dat kan. Wel graag eerst even een afspraak maken. Hiervoor kun je ons bellen, een bericht sturen via het contactformulier of Whatsapp.
Je reservering is definitief als wij je aanbetaling van € 350,00 hebben ontvangen.
Ja hoor, dat kan. In principe houden wij, nadat de aanbetaling van € 350,00 is voldaan, een regeling aan van maximaal 3 termijnen.
In principe niet: huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het aankopen van de juiste wegenvignetten. Maar misschien heb je geluk: het kan zijn dat er op de camper nog vignetten zitten die door de vorige huurder zijn gekocht. Let op: dat is geen garantie, dus win tijdig informatie in.
Onze standaard ophaaltijd is 15.00 uur en inlevertijd 11.00 uur. In overleg is het mogelijk om de camper eerder op te halen of later terug te brengen. Let op: hier zijn wel extra kosten aan verbonden.
Breng altijd het rijbewijs van alle bestuurders mee, zodat wij dit kunnen invullen op het contract.
De minimum leeftijd van de bestuurder van de camper dient 26 jaar te zijn. Helaas kunnen wij hierin geen concessies doen, aangezien dit de eis is van onze verzekering.
Jazeker, je krijgt een uitgebreide uitleg op de dag van vertrek zodat je onbezorgd op reis gaat. Behoefte aan meer informatie? Je krijgt een handboek met informatie over de camper mee. Verder kun je nog de EERSTE HULP pagina op onze website raadplegen. En uiteraard kun je ons altijd bellen of appen.
Zorg er in eerste instantie voor dat wij op de hoogte worden gesteld. Wij zullen je dan verder helpen met de volgende stappen die moeten worden genomen.
Meestal mogen honden gezellig mee, maar graag wel even in overleg.
Roken in de campers is niet toegestaan.
Je kunt de auto gratis parkeren op ons eigen terrein (afgesloten met camerabewaking). Het parkeren op ons terrein tijdens de huurperiode is voor eigen risico. Yoepie! is niet aansprakelijk voor enige gevolgen (schade of diefstal) die het parkeren van dit voertuig met zich meebrengt.
Alle landen die op de groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs) vermeld staan, mogen met de camper worden bezocht, m.u.v. vooraf door de verzekering op de groene kaart aangemerkte risicogebieden. De groene kaart wordt standaard meegeleverd met de camper

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×