Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

Over ons

Even kennismaken

Genieten!

Iedere dag een glimlach, dat betekent reizen met een camper voor ons. De wereld ontdekken op je eigen manier, zonder haast, zonder verplichtingen. Met een camper reis je makkelijk van plek naar plek. Stop zodra je een pareltje met wow-effect hebt gevonden. Luifel uitdraaien, stoelen uitklappen, klaar. Laat het genieten beginnen…

De charme van de camper

We vertellen maar al te graag dat een camper iedere dag voor een Yoepie-gevoel zorgt. Kleine geluksmomentjes die het leven kleur geven. En ja, dat heeft alles met de manier van reizen te maken, want juist door rond te reizen met je camper komt het onverwachte op je pad. Om dat écht te begrijpen, moet je het zelf ervaren. En dat is precies wat we met Yoepie camperverhuur willen bereiken: anderen de kans geven om deze heerlijke vorm van vakantie zelf te beleven.

Nieuwsgierig?

Onze campers zijn stuk voor stuk nieuw, modern en compleet ingericht. We maken het graag zo makkelijk mogelijk, zodat jij snel op pad kunt. Alle campers zijn in uitstekende onderhoudsstaat, dus je bent verzekerd van een betrouwbare kameraad voor vele kilometers. Mocht er tóch iets gebeuren, dan staat Yoepie steeds voor je klaar.

Depolim Motorhomes

Sinds begin 2020 hebben wij er ook fijne nieuwe partners bij. Wij zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Depolim Motorhomes in Lommel. Met hen hebben we nu een prachtig mooi totaalaanbod van verkoop, verhuur en onderhoud van campers, een showroom met daarin een ruim assortiment kampeerartikelen én kunnen wij alle bedenkbare accessoires opbouwen, zoals luifels, schotels, zonnepanelen en nog véél meer.

Verder zijn we gezamenlijk ook dealer van Sun Living campers (made by Adria), Hobby campers, Ahorn Camp en Mega Mobil.

Meer weten? Neem contact op, stel je vragen en wees welkom in onze showroom om onze campers te bekijken.

 

Het Yoepie vakantieteam

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×