Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

Korting op je campermeal!

  1. Ontdek alle campermeal adressen hier!

Over onze Campermeal.be-actie

De restaurants zijn intussen al weer maandenlang gesloten vanwege COVID-19 en de behoefte om weer eens lekker buiten de deur te gaan eten is bij veel mensen intussen groter dan ooit.

Maar gelukkig heeft Delfien Vandenbroeke, chef en zaakvoerster van restaurant De Combi in Oostende daar wat op gevonden. Zij is namelijk initiatiefneemster van de website Campermeal.be, een formule waarbij je met de camper, coronaproof, op restaurant kunt. Deze restaurants bevinden zich door heel België (in Nederland zijn inmiddels ook een aantal restaurants aangesloten) en stellen hun parking beschikbaar voor camperaars die hun ontbijt, lunch of diner in het restaurant kunnen afhalen.

Het idee is heel simpel: Je kiest uit één van de vele restaurants op Campermeal.be, bestelt je eten bij het restaurant van je keuze en reserveert eventueel een plaatsje op de parking, parkeert je camper bij het restaurant en haalt je eten af of laat het bezorgen tot aan je camper (soms zelfs met servies en bestek erbij). Smikkelen maar!

De voorzieningen van de diverse restaurants zijn wel verschillend. Zo kun je bij het ene restaurant alleen parkeren en heeft het andere zelfs de mogelijkheid om met camper te blijven overnachten met stroomvoorziening en al! Meer info hierover vind je meestal wel op de websites van de restaurants zélf.

Minimaal € 35,00 korting op je campermeal met cashback

Wij van Yoepie! Camperverhuur vinden deze manier van ‘met je camper op restaurant gaan’ een fantastisch idee! Daarom hebben wij besloten om iedereen die een camper bij ons komt huren en daarmee bij één van de bij Campermeal.be aangesloten restaurants gaat eten, een mooie korting te geven met cashback.

Dit houdt in dat, wanneer je ons een factuur/bon van het restaurant kunt laten zien waar je met de bij ons gehuurde camper bent gaan eten, je maar liefst € 35,00 cash terug krijgt van ons. Huur je langer dan 5 dagen, dan mag je zelfs 2 maal gaan eten met korting, dus € 70,00 cashback!

Voorwaarden

  • Minimale huurperiode van twee overnachtingen

  • Met factuur/bon aantonen dat je met de camper bent gaan eten via campermeal.be
  • Deze actie is geldig t/m 21 maart 2021

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×