Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Reviews -

Onze klanten aan het woord

Hans

"Een absolute uitkomst"

1 volwassenen , 2 kinderen

Half integraal camper

“Afgelopen week samen met mijn 2 dochters van 16 jaar een paar dagen gekampeerd in de Ardennen. Dankzij de superdeluxe camper van Ingrid en Ronald. Werkelijk alles zit erop en eraan, brandschoon, ruim, overcompleet en rijdt fantastisch in het heuvellandschap. We zijn alleraardigst ontvangen en na grondige uitleg zijn we vertrokken naar onze vakantiebestemming voor een relaxed outdoor weekend. we hebben genoten van onze accommodatie. Gewend als we waren aan het kamperen met een tent is dit puur gemak. Geen tent opbouwen en sjouwen maar de camper parkeren, het luifel uitdraaien en vervolgens de tuinstoelen uitklappen en een drankje,…… Niet alleen voor slechts enkele dagen maar ook voor de volle 14 dagen vakantie, een absolute uitkomst!”

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×