Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Reviews -

Onze klanten aan het woord

Jeroen en Esther 8 september - 2 oktober

"3 weken Zweden en Noorwegen zonder zorgen"

2 volwassenen

Adria Matrix Axess 670 DL

“Na 3 weken reizen door en het ontdekken van Zweden en Noorwegen zijn wij enorm enthousiast over hoe compleet onze camper was. Hierbij gaat het vooral over de compleetheid van de inboedel zoals bestek, gereedschapskoffer (niet nodig gehad :-), tafel en stoelen etc.

Daarnaast waren wij erg blij met de fijne motor van de camper die over voldoende pk’s beschikte om ons over de Noorse fjorden heen te trekken. Onze hond (Australian Shepherd) had meer dan voldoende plek om zijn draai in de camper te vinden, een van de redenen om de Adria 670 DL te kiezen.

Ronald en Ingrid zijn enthousiaste mensen en hebben alles prima voor ons in orde gemaakt en zijn altijd bereikbaar indien nodig. De volgende keer dat we een camper huren is het zeker weer bij Yoepie!”

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×