Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Reviews -

Onze klanten aan het woord

Johan en Sylvia 29-09-2019

"Bij vragen wordt je ook onmiddellijk geholpen"

2 volwassenen

Half integraal camper

“Zeer goede service, voor en na de reis. camper voldeed aan bijna alle wensen, alleen een oventje ontbrak, maar dat kan men ook bij huren bleek achteraf. dus probleem opgelost. bij vragen wordt je ook onmiddellijk geholpen, dat maakt het voor mensen zoals ik die een eerste keer gaan kamperen, makkelijk en geef je toch een geruststellend gevoel. je staat er niet alleen voor. ook niets slecht over de wagen, alles in orde. ruim voldoende voor met twee personen weg te gaan. rijdt ook zeer makkelijk en eenvoudige bediening. technisch ook in orde, ook belangrijk.
voor mensen die het kamperen willen ervaren, eventueel een camper willen gaan kopen, huur er eerst een, en beslis daarna. en vooral, deze twee mensen zullen jullie bijstaan met raad en daad
overall een goed verlof gehad, het weer kon beter maar dat kan je niet kiezen, geen problemen gekend en alles vlot verlopen. top”

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×