Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Reviews -

Onze klanten aan het woord

Familie Jooken 20 tot 23 augustus 2020

"Verkocht aan Campervakantie dankzij Yoepie"

2 volwassenen

Adria Matrix Axess 670 DL

“We hebben één van de leukste vakanties beleefd dankzij Yoepie. Ze zijn 100% bezig met hun zaak. Ze bieden een uitzonderlijke service, ongezien zelfs. We hebben deze vakantie als test gebruikt om te zien of het wel degelijk iets voor ons zou zijn. En of het iets voor ons was, nog nooit zo een leuke dagen beleefd op 3 verschillende campings en oorden. Eerst Burg-Reuland(B), kleine, familiale, gezellige camping. Daarna doorgereden naar Echternach (Lux), grote camping met veel voorzieningen maar wel vrij druk, maar de stelplaats was dan wel weer uniek aan het water. De laatste camping was aan de Kronenburger See (D), zeer rustige camping, ook weer klein en familaal, maar ideaal om volledig tot rust te komen. Spijtig kwam aan deze mooie vakantie een einde, we hadden graag nog een paar weken rondgereden ermee. Hartelijk bedankt Ronald en Ingrid voor alles. Jullie doen dit geweldig. We kijken alvast uit naar volgend jaar. Want dan huren we de camper 2 weken.”

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×