Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

- Reviews -

Onze klanten aan het woord

Fam. Lauwen 22 april tot 10 mei 2021

"Van begin tot eind goede ervaring"

2 volwassenen , 2 kinderen

GT - Pathfinder Z - Zwart

“Niks anders dan lof!
Lockdown 2020, wij hadden een spiksplinter nieuwe Pathfinder vastgelegd om mee te toeren. Helaas kon dat niet doorgaan. Geen probleem, de datum een jaar vooruit geschoven. Kon de voorpret opnieuw beginnen!
Omdat we niet konden wachten, een maand van te voren even langs gereden om te kijken of de Pathfinder op het terrein stond.
Die stond er en Ronald liet ons meteen even de binnenkant zien, ontzettend fijn.
De datum was aangebroken. De camper was nu een jaartje oud, maar hij stond erbij alsof hij net uit de showroom was gereden. Zo kan de reis goed beginnen!
We hebben met z’n 4-en genoten van de compactheid. Dat is wat we zochten. Er ligt een goede motor in. Dus we hebben door de bergen gereden en door een wereldstad, alles zonder problemen.

Het contact met Ronald en Ingrid verloopt ook zeer soepel. Heb je een vraag, dan komt er ontzettend snel een antwoord, zowel vooraf als tijdens de reis.

Dus tot slot.
Ontzettend goede ervaring, raad het erg aan!
Bedankt en tot ziens!”

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×