Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews5

De 5 leukste activiteiten voor de koude kampeerders

Kamperen hoeft niet perse een zomerding te zijn. Winterkamperen is écht in trek! En dat is niet raar. In de koude wintermaanden met de camper is knus, gezellig, sfeervol en als je naar buiten kijkt ook nog eens heel mooi. Maar de hele dag in je camper zitten is ook maar niks, hoe knus het ook mag wezen. Daarom hebben we even wat leuke, winterse activiteiten voor je op een rijtje gezet. Veel plezier alvast!

Stap op de ijzers!

Reis je af naar een drukbezochte stad zoals München? Dan is de kans groot dat je een schaatsbaan tegenkomt. Zowel overdekt als in de openlucht zul je wel iets vinden. Schaatsen in de openlucht is één van de gezelligste winteractiviteiten die je kunt doen als je ons vraagt. Warme chocomel, Glühwein, vallen en opstaan,… dat belooft leuk te worden! Geen schaatsen bij je? Geeft niet! Deze kunnen in de meeste gevallen gewoon gehuurd worden.

Snowtuben

Plezier gegarandeerd! Wat ís me dit lachen zeg! In een speciale “zwemband” (oftewel een tube) van een ijsglijbaan afsjeezen. Su-per leuk voor jong én oud! Met z’n alle met een camper naar Oostenrijk gaan, skipakken aan en gaan met die banaan! Via deze link kun je meer informatie vinden over Snowtuben in Oostenrijk. Let er wel even op dat je met een winterharde camper dit uitje gaat doen. Deze zijn 100% geschikt voor het koude weer en de neerslag die erbij hoort.

IJskarten in Rucphen

Karten is in de zomer al leuk, laat staan als je het dan ook nog eens op een ijsbaan mag doen! Door te driften maak je uitdagende bochten en heb jij misschien wel de snelste ronde! Goed voor de competitiviteit dus 😆. Rucphen ligt dicht bij Roosendaal. Je zou dus op dag één een rondje kunnen maken door Winkelcentrum Roselaar om vervolgens een gezellig filmavondje kunnen houden in de knusse camper en op dag 2 lekker de strijd aangaan en warme chocomel drinken. Klinkt als een enorm leuk weekend!

Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle

Hét excuus om even een weekendje met de camper weg te gaan. Elke editie van het IJsbeeldenfestival heeft een ander thema. Het thema van dit jaar is R-IJS DOOR DE TIJD. Herontdek de geschiedenis in prachtige ijssculpturen. Het festival is elke dag van het jaar geopend (muv oudjaarsdag). Super leuks gezinsuitje en erg gezellig als je er een kampeerweekendje van maakt. Hier vind je meer informatie over het evenement.

Zorbing

Heel eerlijk, tot vandaag wisten we niet dat het bestond. Maar wij gaan dit zeker eens proberen als we weggaan met de camper! Zorbing is een activiteit waarbij je in een super grote, opblaasbare kunstof bal wordt vastgemaakt en je als een gek van een helling afrolt. Súper gaaf! Terwijl je van een helling in de Alpen afrolt, bereik je snelheden tot wel 50 km/h. Een activiteit voor de adrenalinejunkies dus! Zorbing kun je onder andere in Flachau en in Oberstdorf doen. Wat meer informatie vind je hier.

We hopen dat je deze winter één of meerdere activiteiten gaat doen of bezoeken. We zijn er benieuwd wat je ervan vond! Graag willen we jullie al heel prettige feestdagen wensen en alle geluk voor 2020. Dat er volgend jaar maar veel gecamperd wordt!

Groetjes,

Ronald en Ingrid

- Vragen? -

Neem contact met ons op

Voel je de verleiding van de vrijheid, maar twijfel je nog over de uitvoering? Neem gerust contact op en overspoel ons met al je vragen.

Snel contact? Stuur een appje!

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×